domingo, 29 de noviembre de 2009

Activitats en motiu de l’1 de desembre des de l’Associació Ciutadana Anti-Sida de Catalunya (ACASC)

Obra de teatre: Deseos compartid@s

Deseos compartid@s és el títol de la peça que el grup de creació col·lectiva “Cuéntame y ve-te” presentaran en ocasió del Dia Mundial de la Sida.

L’obra de teatre tracta sobre la llibertat i com l’entenen tots els components del grup teatral, a partir de les diverses visions, experiències i vivències. Vides que es creuen, quotidianitats paral·leles, enllaçades per un fil invisible.



El projecte “Cuéntame y ve-te” va néixer el 2005 de la col·laboració entre l’associació de teatre social i teatre de l’oprimit TRANSformas i ACASC.

Hora: 20h30

Lloc: Centre Cívic de Drassanes

c/ Nou de la Rambla nº 43, Barcelona

Espectacle gratuït


Presentació de l’ACASC per part de la presidenta de l’entitat

Convidats per l’Ajuntament de Cardedeu, l’ACASC participarà en els actes del dia 1 d’aquesta localitat.

La presidenta de l’entitat, Cristina Molina, presentarà l’entitat i el treball que fa en la lluita contra el VIH/Sida així com el calendari que edita enguany i que ja està a la venda. El calendari inclou 12 fotografies de l’exposició “Sida: paisatge interior”.

Acte seguit es projectarà la pel·lícula “Positius”, cedit per Sida Studi.

Hora: 19h

Lloc: Teatre Esbarjo (pendent de confirmar)

c/ Lluís llibre s/n, Cardedeu

Entrada gratuïta

Participació de l’ACASC en la instal·lació artística “Màcula. La vida en blanc”

De l’1 al 13 de desembre, l’artista visual, Jordi Canudas, exhibeix la instal·lació artística “Màcula. La vida en blanc”, on presenta la quotidianitat de persones que conviuen amb el VIH, a partir de fragments extrets d’entrevistes. La instal·lació vol ser un possible lloc de reflexió, de trobada entre l’imaginari públic en relació al VIH/Sida i les realitats quotidianes de persones afectades pel virus.

Aquesta activitat s’emmarca en el conjunt artístic “Mirant des de fora”, d’Art Aids.

El 10 de desembre, en el marc de “Màcula. La vida en blanc”, ACASC participarà en la taula rodona - debat al voltant de la visibilitat / invisibilitat del VIH/Sida en l'actualitat, i concretament en relació al barri del Raval. En aquesta activitat també prendran part Sida Studi i Àmbit prevenció.

Horari: 9 - 20:30 h (hora de la taula rodona – debat del dia 10: 19h)

Lloc: Pati del Palau de la Virreina

La Rambla nº 99, Barcelona

Entrada gratuïta

Punt Vermell a l’intercanviador del metro de La Sagrera

Dins la campanya d’informació, prevenció i sensibilització sobre el VIH/Sida, ACASC inicia el dia 1 la presència d’un dels Punts Vermells a l’intercanviador del metro La Sagrera.

Hora: 11 – 18h


No hay comentarios: