miércoles, 2 de diciembre de 2009

Calendari ACASC 2010

Benvolgut/da, Des de l’Associació Ciutadana Anti-Sida de Catalunya (ACASC) us volem informar sobre el calendari que hem editat enguany amb els nostres millors desitjos per a l’any 2010. És un calendari especial on destaquem les dates importants a nivell mundial i local que ens marquen i ens han marcat en tota la nostra trajectòria vital i on destaquem la data fundacional de l’entitat.Per a tu o com a regal de Nadal, aconsegueix el calendari de l'ACASC. Aquest, inclou les fotografies de l'exposició fotogràfica "Sida: paisatge interior" ©Cristina Molina/ACASC i té unes mides de 34,8 x 30 cm (tancat). El calendari costa 12 € i l'import obtingut per la venta anirà destinat íntegrament al projecte de cooperació de Nicaragua. Per a més informació o per a fer una comanda, pots trucar per telèfon a l'ACASC (93 317 05 05) o adreçar-te a les oficines de l'associació (c/ de la Lluna nº11, Barcelona), de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 19h. Si ho prefereixes, pots escriure a comunicacio@acasc.info

Estem orgullosos de poder mostrar aquesta peça que aglutina els esforços passats, presents i futurs i en el que mostrem part del reportatge fotogràfic “Sida: Paisatge Interior”, inaugurat el 1998 amb l’objectiu de lluitar per a la normalització del malalt de Sida en la societat, plantant cara a l’estigma i a la discriminació.

Vol ser també un homenatge a tota la gent anònima que ha contribuït a crear i mantenir aquesta entitat, la qual desenvolupa una tasca reconeguda i valorada per part de tothom.

El calendari està concebut de forma que les fotografies es puguin emmarcar, disposant així de part de la col·lecció més enllà del 2010. S’ha fet un tiratge limitat apostant per la qualitat i suposarà, a més, una petita font de recursos complementària per a la entitat.

Per a més informació sobre el calendari o per a qualsevol altra qüestió, pots posar-te en contacte amb la Coordinadora de Comunicació, Montse Colera: comunicacio@acasc.info

Atentament,
Cristina Molina Perera
Presidenta Acasc


Entidad de Utilidad Pública


Associació Ciutadana Anti-Sida de Catalunya

C/Lluna,11 bxs 2n Barcelona 08001 Tel.93 317 0505 93- 317 1118 -626 950 218

presidencia@acasc.info

No hay comentarios: